اورژانس اجتماعی شهید نواب صفوی

اورژانس اجتماعی:حمایت از اسیب دیدگان اجتماعی

اورژانس اجتماعی شهید نواب صفوی

اورژانس اجتماعی:حمایت از اسیب دیدگان اجتماعی

اورژانس اجتماعی شهید نواب صفوی

ارائه خدمات حمایتی، مددکاری و نگهداری به آسیب دیدگان بخشی از فعالیت این مرکز محسوب می‌شود ضمن اینکه سال گذشته بیش از 130 هزار تماس با خط 123 برقرار شده است.

بایگانی
آخرین مطالب

ماهک9

دوشنبه, ۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۰۸:۵۲ ب.ظ

سرپرست اورژانس اجتماعی شهید نواب صفوی خبر داد

برقراری بیش از 130 هزار تماس با خط 123 در تهران








سرپرست اورژانس اجتماعی شهید نواب صفوی ضمن تشریح فعالیت مراکز اورژانس گفت: ارائه خدمات حمایتی، مددکاری و نگهداری به آسیب دیدگان بخشی از فعالیت این مرکز محسوب می‌شود ضمن اینکه سال گذشته بیش از 130 هزار تماس با خط 123 برقرار شده است.


فرزانه آزادواری سرپرست اورژانس اجتماعی بهزیستی شهید نواب صفوی در حاشیه بازدید خبرنگاران از این مرکز که به مناسبت هفته بهزیستی برگزار شد، اظهار داشت : این مرکز با هدف حمایت از دختران و زنان آسیب دیده و یا در معرض آسیب ایجاد شده است.

وی تصریح کرد:در سال 83  و طی برنامه ریزی از سوی سازمان بهزیستی خط 123 با هدف مقابله با کودک آزاری در این مرکز راه اندازی شد و کم کم در تمام استان‌ها ایجاد شد.

 آزادواری با اشاره به آمار تماس از سوی شهروندان تهرانی با خط 123 گفت: در سال گذشته بالغ بر 130 هزار تماس با خط 123 در استان تهران برقرار شده است که نیمی از این تماس‌ها مربوط به شهروندان شرق تهران است و بیشترین مورد تماس‌ها در خصوص کودک آزاری است که خود کودک، والدین طلاق گرفته، رهگذر یا همسایه با این خط تماس گرفتند که حدود 10 تا 15 مورد تماس‌ها به دستور قضایی منجر شده است.

سرپرست اورژانس اجتماعی بهزیستی شهید نواب صفوی ادامه داد: پس از تماس شهروندان با 123 ، کارشناسان با حضور در محل اعلام شده صحت و سقم تماس بررسی می‌کنند و در نهایت مراحل بعدی پیگیری می‌کنند به طوری که برخی از این تماس‌ها با مراجعه به درب منزل و تعدادی با مشاوره پی در پی و برخی با مداخله دستگاه قضایی پیگیری می‌شود

وی در خصوص نحوه پذیرش مراجعه کنندگان در این مرکز خاطر نشان کرد:در این مراکز روانشناس، مددکار، مشاور حقوقی، پزشک و بهیار وجود دارند و ظرفیت اسمی ما 25 نفر است که در حالت ایده آل 16 نفر است. افراد پس از ارجاع به این مرکز با مصاحبه اولیه توسط روانشناسان برای تشخیص خدمات سرپایی یا نگهداری مورد مشاوره قرار می‌گیرند و هیچ هزینه‌ای از افراد دریافت نمی‌شود، در قسمت مددکاری نیز مشاوره‌های مراحل بعدی برای کمک و رسیدگی به این افراد انجام می‌شود که در نهایت سرپرستان مرکز از طریق مشاوره با مددکاران در مورد نگهداری و یا عدم نگهداری یک فرد تصمیم می‌گیرند.

آزادواری تصریح کرد: مراکز اورژانسی اجتماعی به صورت 24 ساعته پذیرش دارند و دستورالعمل نگهداری ما برای این افراد دو تا 21 روز است. اما در مواردی به چند ماه نیز بیانجامد چرا که ما اصرار به برگرداندن این افراد به خانواده‌هایشان داریم. در این مرکز اورژانس اجتماعی صبح‌ها 5 کابین فعال بعدازظهر سه کابین، شب‌ها دو کابین فعال هستند.

سرپرست مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی شهید نواب اضافه کرد: در سه ماهه اول امسال 53 هزار تماس با خط 123 داشتیم که 273 مورد از آنها منجر به تشکیل پرونده شد.

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۶/۰۷/۱۷
حسین قاسمی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی